Matek előkészítő

A matek felvételi előkészítő kurzus tanára: Töreky Szilvia

Sziasztok, Töreky Szilvia vagyok, matematika-informatika szakos tanár. Gyermekeim születése előtt középiskolában tanítottam, jelenleg online tanár vagyok, azaz az ország, sőt világ különböző részén élő diákoknak segítek a matematika megértésében.

Töreky Szilvia - matek felvételi előkészítő tanára

Töreky Szilvia – matematika

Én foglak titeket is segíteni, hogy az eddig megszerzett matematikai ismereteket, újra összegezve, átgondolva és rendszerezve megismerjétek a felvételin előforduló típusfeladatokat, átlássátok a feladatok szerkezetét, begyakorolhassátok azokat, és eredményesen megírjátok a központi felvételi feladatsort 2018 január 20-án.

Mivel sok általános iskolás diákot korrepetálok folyamatosan, jól ismerem a gyenge pontokat. ?

Az tananyagot 12 témakörre bontottam, így ha időben elkezditek minden hétre egy témakör jut, közben egy kis jutalom pihi és érzelmi feltöltődés, a végső hajrában még jó sok gyakorló feladatsor vár rátok.

Felvételi előkészítő matematikából

A központi felvételire való felkészülés jegyében heti témakörökre bontva összefoglaljuk és átismételjük a felvételihez szükséges felső tagozatos tananyagot. A heti tananyagcsomagok úgy lettek összeállítva, hogy többféle módon hasson rátok! Lesz elméleti bevezető, videós magyarázat, a lényeget tartalmazó vázlat, játékos feladatmegoldás, tesztsor és próbafelvételi. Természetesen mindenről visszajelzést is kapsz majd. Ha még így sem megy, fórumon vagy egyéni megkeresés után további segítséget kaphattok, egymástól és tőlem is.

Ne féljetek kérdezni, online vagyunk, használjuk ki ennek az előnyét, nem vagytok egyedül, válaszolni fogok minden, akár butának tűnő kérdésre is. Amúgy nincs is buta kérdés, az a jó, ha előjönnek a problémák, mert akkor tudjuk őket orvosolni, helyére tudjuk rakni a dolgokat. Még a jobbaknál is lesznek mélypontok, nem kell megijedni ez természetes folyamat, át fogtok lendülni rajta.

Felvételi előkészítő - matek

Kiemelt témák:

 1. Algebra
 2. Törtek
 3. Grafikonok, egyszerű statisztikai számítások
 4. Mértékegységek
 5. Oszthatóság
 6. Arányosság
 7. Kombinatorika
 8. Geometria
 9. Koordinátarendszer, Geometriai transzformációk
 10. Függvények
 11. Egyenletek
 12. Testek

Kérdésed van a matek felvételi előkészítővel kapcsolatban?

Írj e-mailt a kurzus felkészítő tanárának a szilvi@webkurzus.hu címre!

vagy..

Tedd fel a kérdésedet közvetlenül itt:

Kérdező neve (hogy meg tudjunk majd szólítani)

Kérdező e-mail címe (hogy tudjunk Neked válaszolni)

Amit kérdezni szeretnél:

A kérdés továbbításához kattints a Küldés gombra!