Felvételi 2

A Webkurzus egy átgondolt, több évtizedes szakmai tapasztalatból merített, komoly szaktudással összeállított online, mentorált felvételi előkészítő kurzus magyarból és matematikából középiskolába készülő hatodikos és nyolcadikos diákoknak.

Mi a cél?

A cél, hogy az általános iskola 8. és 6. évfolyamán tanuló diákoknak fókuszált, hatékony segítséget nyújtsunk a központi középfokú felvételi megírásához magyar nyelv és irodalom, matematika tárgyból.

Ez mind a Webkurzus:

Online oktatási kultúra

Számos oldalról támogatjuk meg a felvételihez szükséges háttértudást. Oktatóvideókban elmagyarázzuk, témavázlatokban leírjuk, feladatsorokban gyakoroltatjuk, interaktív játékokkal elmélyítjük a megszerzett ismeretket. Próbafelvételiken kipróbáljuk a megszerzett tudást.

Mentorált képzés

A diákok munkáját felkészült, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező tanárok javítják. Folyamatos párbeszéd, interakció jellemzi a közös munkát. Kérdésekre, elakadások feloldására folyamatosan van lehetősége minden beiratkozott tanulónak a portálon.

Egyéni tanulási útvonalak

A tananyag online érhető el egy erre a célra kialakított oktatási portálon. A 12 témakört feldolgozó online tanfolyamon hetente újabb tananyagok és feladatok kerülnek fel. A már megnyitott témák feldolgozása saját időbeosztással történik.

Online próbafelvételi

A nálunk tanuló diákok hetente legalább egy próbafelvételi feladatsort tölthetnek ki az előző évek felvételi feladataiból. Ezeket a munkákat javítjuk, értékeljük. Januárban online matek és magyar felvételi szimulációt tartunk, ahol még soha nem látott, tanáraink által összeállított feladatokat oldanak meg a gyerekek közös javítással.

Mentális felkészítés

Nemcsak tantárgyi tartalmakat, hanem mentális, lelki megerősítést, felkészítést is biztosítunk. Pszichológusi konzultációra, csoportos, egyénre szabott, online és offline, tanulási folyamatokat megerősítő, stresszhelyzetben alkalmazható meditációs technikák megismerésére, elsajátítására is van lehetőség gyakorló gyermekpszichológusainknak köszönhetően.

Ingyenes próbahét

Bárki kipróbálhatja a tanfolyam első hetét. Ingyen megnézheti az oktatóvideókat, tesztelheti tudását online és offline feladatsorokkal, tölthet ki próbafelvételi tesztet, sőt az első hét fogalmazását is megírhatja, mi több a közösségi fórumokon is kapcsolódhat tanulótársaihoz, mentoraihoz. Munkáját természetesen javítjuk, értékeljük.

Mikor lesz a felvételi előkészítő kurzus?

Nyári kurzusainkhoz
2022. június 13-tól lehet csatlakozni!

Minden évben több “aktív időszak” van, amikor folyamatos tanári jelenléttel, mentorálással támogatott tanfolyamokat indítunk:

 • nyári kurzus: 2022. június 13-ától – csatlakozás a nyár folyamán folyamatosan
 • őszi kurzus: 2022. szeptember 12-től (próbahét: 2022. szeptember 5-től)
 • tavaszi kurzus: 2023 februárjában

Az oktatási portál használatára és a felkészülésre szánt időt mindenki maga osztja be, így az aktív időszakokban az e-learning rendszernek köszönhetően folyamatosan lehet csatlakozni a képzéshez!

Próbáld ki!

Jelentkezz az ingyenes próbahétre!

Rendeld meg!

Biztosítsd a helyed a teljes kurzusra!

Ne őrülj bele a tanulásba!

Segítünk a felkészülésben!

Kik vezetik a tanfolyamot?

A magyar előkészítőt Kovács Krisztina, a matekot Töreky Szilvia vezeti. Mindketten sok éves tapasztalattal rendelkeznek a felvételi felkészítésben.

Ők a szerzői a Raabe Klett Kiadó középiskolai felvételi felkészítő kiadványainak, szakértői az online oktatásnak és a digitális tananyagfejlesztésnek.

Fontos tehát, hogy ez a kurzus nem egy automatizált program! Ez egy olyan 12 hetes tanfolyam, ahol nem egyszerűen oktatóvideók, feladatok és próbafelvételi tesztek vannak, hanem felkészítő tanárok követik a munkát, ellenőrzik a feladatmegoldásokat, személyesen visszajeleznek a résztvevőknek…

Online segítség a magyar és a matek felvételihez!

Rólunk mondták

Ez egy felület, ahol sosem vagy egyedül! Olvashatsz, tanulhatsz, gyakorolhatsz, játszhatsz, kérdezhetsz az adott témakörökkel kapcsolatban, sőt minden héten online feladatlapokat oldhatsz meg, amiről azonnali visszajelzést is kapsz, csak hogy tudd, hol is tartasz.

Kíváncsi vagy, hogy néz ki mindez a gyakorlatban? 😉

Jelentkezz az ingyenes próbahétre!

jelentkezz

Kérdések...

A képzés egy erre a célra készült internetes felületen (zárt oktatási portálon) keresztül zajlik. Ez az internetes felület technikailag egy ún. e-learning keretrendszer, amit kimondottan online környezetben való tanulásra, együttműködésre terveztek. A rendszer, amiben tanulni fogunk itt található, de nyilvánosan nem sok dolog látható benne.

Jelentkezés után mindenki kap majd egy részletesebb hozzáférést az oldalhoz… 🙂

Nem csupán arról van szó, hogy tananyagokat és feladatokat teszünk fel egy weboldalra – bár természetesen ilyen is lesz  – hanem ezen túlmenően egy olyan rendszert biztosítunk, ahol a tanulók beszélgetni tudnak velünk… és egymással. Megjegyzéseket, véleményeket, javaslatokat fogalmazhatnak meg, kérdéseket tehetnek fel a központi felvételivel, a feladatokkal, a tananyaggal, vagy bármi mássalkapcsolatban. Az első három esetben jó eséllyel fogunk tudni válaszolni…

Az oktatási portálra hetente újabb tananyagok és feladatok kerülnek fel,
ezek természetesen a képzés végéig hozzáférhetők.

Az oktatási portálon egyrészt heti témakörökre bontva összefoglaljuk és átismételjük a felvételihez szükséges felső tagozatos tananyagot, másrészt felkészülünk azokból a típusfeladatokból, amik várhatóan a központi felvételiben is szerepelni fognak!

 • Minden héten feldolgozunk egy-egy kiemelt témát oktatóvideókinteraktív összefoglalók,  témavázlatok és gyakorlófeladatok formájában.
 • Minden héten lesz egy kiemelt témára fókuszáló összefoglaló feladatlap, aminek természetesen a megoldását is elérhetővé tesszük.
 • Minden héten lesznek a feldolgozott témákhoz kapcsolódó villámkérdések, és egy több kérdésből álló összetettebb tesztsor.
 • Minden héten megoldunk játékos interaktív feladatokat a heti témákkal kapcsolatban.
 • Minden héten lesznek olyan videók, amiben a korábbi évek feladatinak magyarázatokkal ellátott megoldásai nézhetők végig.
 • Minden második héten új online próbafelvételi lehetőséget biztosítunk minden résztvevőnek a korábbi évek feladattípusait felhasználva.
 • Minden héten fogalmazhatsz kiváló szövegalkotási felhívásokra.
 • És minden héten – akár többször is – beszélgethetsz, kérdezhetsz, kérhetsz lelki és szellemi segítségnyújtást online tanulótársaidtól, vagy tőlünk, tanároktól is beszélgetős fórumainkon, vagy chaten keresztül.
 • Az oktatási portálon keresztül konzultációs lehetőséget kínálunk, ahol szaktanár válaszol a felmerülő kérdésekre.

A 12 témakört feldolgozó (ideálisan 12 hetes) tanfolyamon a teljes felső tagozatos tananyagot átismételjük és a felvételi előtti összefoglalásra és célzott gyakorlásra is marad még idő. A tanulás saját időbeosztás szerint történik, de a sikeres felkészüléshez az oktatóanyagok, videók és feladatok mellett tanáraink segítségnyújtására, folyamatos mentorálására is szükség van. Éppen ezért csak akkor tudunk hozzáférést adni az oktatási felülethez, ha már a tanáraink is elérhetők a portálon és nyomon követik a munkát. 

A 12 hetes felvételi előkészítő online tanfolyam ára tantárgyanként 29.900 Ft

Viszont minden kötöttség nélkül, ingyen kipróbálható – a kurzus első hete mindenki számára ingyenes!

Igény esetén részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Összefoglalva:

 • Tananyagok és oktatóvideók
 • Felvételi feladatok videós megoldásai
 • Interaktív kvízek és tesztsorok
 • Online próbafelvételi
 • Játékosított tanulás

És ami a legfontosabb: válaszok a kérdéseidre!

  Jelentkezés az INGYENES első részre:

  Jelentkező/érdeklődő neve:

  Ki vagy? Válassz az alábbi lehetőségek közül!

  Gyermek/tanuló neve:

  E-mail cím:

  Az itt megadott e-mail címre érkeznek a kurzussal kapcsolatos információk.

  Ügyelj az e-mail cím pontos megadására, különben nem tudjuk veled felvenni a kapcsolatot!

  Melyik évfolyam kurzusára jelentkezel?
  6. évfolyam (osztály)8. évfolyam (osztály)

  Melyik kurzushoz szeretnél hozzáférést kapni?

  magyarmatekmindkettő

  Honnan értesültél a kurzusról?

  Facebook hirdetésben olvastamFacebook csoportban láttamGoogle hirdetésben találtamIsmerősöm ajánlottaTestvér már webkurzusoltEgyéb

  Fejezd be a mondatot! 🙂
  A felvételi előkészítő kurzussal kapcsolatban az lenne a legjobb, ha...

  Elfogadom az ASZF-ben és az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

  A jelentkezéssel feliratkozom a kurzusokkal kapcsolatos hírlevélre!

  A jelentkezés véglegesítéséhez kattints a Küldés gombra!
  Előtte fogadd el az ASZF-ben és az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat!

  A jelentkezés semmiféle kötelezettséggel nem jár. Ingyenes hozzáférést jelent a kurzus első hetének tartalmaihoz!

  tsgok

  Forgács Eszter

  gyermekpszichológus

  Forgács Eszter vagyok, gyermekpszichológusként nagyon szeretek gyerekekkel és családokkal dolgozni, közösen, beszélgetni, játszani, meditálni. Sok-sok éve vezetek gyerek- és szülőcsoportokat is. Herczegh Timivel régóta dolgozunk együtt, igazán összeszokott páros vagyunk, insipráljuk egymást és mindig tanítunk egymásnak valami újat. A meditáció is így került az életembe.

  Most már jó pár éve meditálok, és érzem, hogy ez a rendszeres „kikapcsolás” mennyire jól hat a mindennapjaimra: kiegyensúlyozottabb, optimistább, összeszedettebb lettem, több az energiám és a nehéz élethelyzeteket könnyebben oldom meg. A meditálás sok örömet hozott a számomra és ezt az örömöt szeretném megosztani minél több gyerekkel és felnőttel. Remélem, ti is ráéreztek majd az ízére, és nektek is segíteni fog, hogy könnyebben vegyétek az akadályokat és jobb kedvvel álljatok neki a feladataitoknak!


  Herczegh Tímea

  gyermekpszichológus

  Herczegh Tímea vagyok. Három gyermek édesanyja, és klinikai gyermekpszichológus. Huszonöt éve dolgozom gyerekekkel, szülőkkel, családokkal. Szerencsésnek tartom magam, mivel munkámban igen sokat játszok. A játék közbeni tudatállapot mint meditatív tevékenység mindig is magával ragadott. A közös játék, annak öröme, a boldog, ragyogó gyermekarcok feltöltenek és inspirálnak.

  A meditáció egyetemista korom óta foglalkoztat. Tizenhárom éve kezdtem el meditálni, jógázni, tai chizni. Ezen tevékenységi formák segítenek a rohanó napokból kikapcsolni, megállni, elmélyülni a jelen pillanatban, s élvezni a csendet, amelyet magamnak teremtek meg. Szeretném, ha minél több gyerek, anyuka, apuka elsajátíthatná ezeket az öngyógyító gyakorlatokat. Szeretném, ha a csoportjaink résztvevői játékosan, könnyedén tudnának együtt meditálni és élvezni a meditáció gyakorlásával járó átalakulást.


  Töreky Gábor

  Technológus, mentor

  Töreky Gábor vagyok a reál tantárgyak fun-ja. Munkám fontos része a folyamatok megértése és ennek a tudásnak az átadása mások számára. Én tudom, hogy mire kell a matematika! Jelenleg PLC programozással foglalkozok, ahol nap mint nap használnom azt a matektudást, amit még az általános iskolában és a gimnáziumban alapoztam meg.

  Azt is tudom, hogy a tanár egy életre megkedveltetheti / megutáltathatja a tantárgyat a diákjaival. Szerencsére nekem az előbbi jutott: mai napig örömmel gondolok azokra az órákra, ahol nagy türelemmel és az életből vett példákkal vezettek rá minket a helyes gondolatmenetre. Itt a webkurzusban a matematika rész mentorálásában és technikai fejlesztésében veszek részt. Azt az érzést szeretném átadni a tanítványaimnak, hogy ne szükséges rossz, hanem igazi élmény legyen a tanulás.


  Nagy Ildikó

  Tanár

  Nagy Ildikó vagyok, magyar-történelem szakon végeztem Egerben. 2001 óta tanítok általános iskolában. 2012-ben a mesterszakot is elvégeztem történelemből. Emellett tanulásmódszertanból és általános informatikai ismeretekből is szereztem szakképesítést.

  Nagyon szeretek tanítani, tanulni. Úgy gondolom, hogy ez egy közös munka, mindannyian mindig tanulunk, fejlesztjük, inspiráljuk egymást. Folyamatosan készítek fel gyerekeket felvételire, tanulmányi versenyekre, érettségire személyesen és online is.
  Segíteni foglak a kurzus alatt végig és nem csak a tanulásban, hanem lelkileg is. Két gyermekemmel szülőként is átéltem a felvételit, tudom, hogy nagy lelki terhet ró a diákokra a felkészülés. De együtt mindent meg tudunk oldani és a január végén együtt örülünk a felvételid eredményének.


  has been added to your cart.
  Pénztár

  A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

  A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

  Bezárás