-22%

Meditációs kurzus – 10 alkalmas

0 out of 5

19.500 Ft

Az online meditációs kurzus 10 alkalma során videófelvételben lépésről-lépésre tanuljuk meg, hogy hogyan lehet kikapcsolni és energiát gyűjteni a meditáció segítségével.

Kategória:
Kosár

Leírás

Az online meditációs kurzus 10 alkalma során videófelvételben lépésről-lépésre tanuljuk meg, hogy hogyan lazítsuk el a testünket, hogyan nyugtassuk meg magunkat légzésfigyeléssel, valamint hogyan lehet kikapcsolni és energiát gyűjteni a meditáció segítségével. A tíz alkalom egymásra épül, minden egyes alkalommal megtanulunk egy-egy új technikát, hogy mindenki meg tudja találni azt, ami a számára a leghasznosabb. Lesz benne relaxáció, feszítő-lazító gyakorlatok, mozgásos ellazulás, légzésfigyelés. A tíz hét során tanulhattok technikákat arra is, hogy mit kezdjetek a negatív gondolatokkal, hogyan tudjátok őket kellemesebbre cserélni, kiiktatni.

Meditációs foglalkozások menete:

  • Relaxáció
  • Légzésfigyelés
  • Meditáció
  • Egy-egy téma körbejárása (pl. erőgyűjtés, hibázás elfogadása, negatív gondolatok kezelése, optimizmus). Itt is javaslunk majd olyan technikákat, amelyeket a hét során is tudtok gyakorolni, alkalmazni, hogy könnyebben birkózzatok meg a kihívásokkal.
  • Vezetett meditáció, ahol megtapasztalhatjátok, hogy a képzelet segítségével hogyan tudtok belső nyugalmat teremteni, erőket és motivációt gyűjteni.